tiistai 27. tammikuuta 2015

Manu on virallisesti priimaa ja kääpiöpinserien vuoden toko-tulokas 2014 !

Virallinen lausunto Kennelliitosta tuli ja Manun lonkat ovat A/A ja polvet 0/0. Selässä ei näkynyt viitteitä spondyloosista tai mistään muustakaan. Hienoa tietää että kaveri on kunnossa :)

Mitäs me ollaankaan puuhailtu sitten viime kerran... Jatkettu treenaamista ja käyty Manun kanssa agilitykisoissa. Agilitykisosisa oltiin Maalahdessa, josta tuomisina aginolla sij. 2/19. Tässä kääntelin veittä haavassa jos sen Anin olisin ilmoittanut Manu olisi tällä hetkellä valio. No jossittelut sikseen tässä video. Meiltä puuttuu vielä se tuplanolla ja toivon tosiaan että pääsisin hyvin kisaamaan ja sen sieltä saisimme. Se on harmi kun työt haittaa harrastuksia.

Teuvon kanssa tehtiin viime sunnuntaina meidän pisin seuraamispätkä, taisi siinä olla huikeat 6-7 askelta. Mielestäni se näytti jo täydellisyyttä hipovalta :D Harmillista että sitä pätkää ei videolle saatu. Tuo 10 askeleen tavoite juhannukseen menessä kuulostaa kovin realistiselta. Viime treeneissä heräsimme kavereiden kanssa siihen että esim. häiriötreeniä pitää lisätä, esimerkiksi paikkamakuutreenejä yhdessä joita emme ole kuin parin hassun kerran tehneet. Olisi kovin hienoa saada seuraaminen ja kesäminen siihen kuntoon että tänä vuonna pääsisi starttaamaan toko alo-luokan. Eivät nuo liikkeet niin mahdottomilta näytä ja osan treenaaminen onkin jo aika kivalla mallilla. On toi seuraaminen vaan tärkeä juttu ja haluan että se tulee näyttämään hyvältä. 

Agilityn tiimoilta tehtiin lauantaina Liedossa oikeinkin kivaa agilitya. Keskittymiskyky lässähtää nopeasti, mutta viime kerralla meillä ei ollut lainkaan ylimääräistä hötkyilyä. Ei tuo vielä oli agilityyn syttynyt, toivotaan että niin käy pian. Olen huomannut mitä enemmän virtaa tuo eläin on saanut purettua, sitä paremmin se kuitenkin keskittyy ja osaa fokusoida sen keskittymisen yhteiseen tekemiseen. Viikonloppuna on se kauan odotettu Nauravakoira-leiri Riihimäellä ja vähän jännittää miten siellä jaksaa keskittyä kun on häiriötä enemmän ym :) Agilityn osalta tein suunnitelman että kesällä pääsisi epävirallisia kiertämään ja siitä sitten katsotaan koska saadaan kaikki esteet niin varmoiksi että virallisiin viitsitään mennä. Nyt on puomin opetus längeillä käynnistymässä, muutaman kerran ollaan ilman tehty. Kepeillä ollaan tehty 6 keppiä verkoilla ja kivasti tuo jo hakee eri suunnista sisäänmenot. Hypyt ovat 40cm ja kuukauden päästä aijon niitä hiukan nostaa. Suunnitelmissa olisi kuvauttaa tuo ipana huhtikuussa.

Manu on vuoden 2014 kääpiöpinserien Toko-tulokas ja toko-kääpiöpinseri 2.sijalla! Kuinka hienoa, minun pikku Manu <3 Mun elämä on tavoitteita täynnä ja tänä vuonna me tullaankin sitten olemaan toko-kääpiöpinsereitä TK2 tunnuksella sekä agilitysta saadaan se kauan odotettu AVA. Saan sitten ens vuonna muistella tätä kirjoitusta kuinka asiat tulivat pitämään paikkansa.... :D 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...