tiistai 26. marraskuuta 2019

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Viime vuonna sijoituttiin Tampereella kakkosiksi pikkumineissä. Tänä vuonna kisattiin Liedossa, kotihallin naapurissa. Pikkumineissä huikeat kaksi osallistujaa tällä kertaa! :D Kääpiöpinserien rotumestaruus ratkotaan kahden radan yhteistuloksessa, eli jos hyllyttää, ei pääse seuraavalla radalla mittelöimään tittelistä. Meillä oli "onnea" viikonloppuna, sillä kisattiin kolme starttia, joista keskimmäistä ei laskettu mukaan mestaruuteen. Hyllytettin keskimmäinen rata ja tehtiin mestaruusradoilta tuplanolla! Joo olinhan mä aika jännittynyt ja ohjaus ei ollut itselle tavallista, olin myös flunssassa. Kyllä sitä aina vaan pukkaa jännittämään kun "mestaruuksista" kisataan. 

Manu kisasi tosiaan tokavikat viralliset kisansa, haluan että se jää eläkkeelle kotikisoissa joten ensi kuussa ATT:llä on SE hetki. Näissä mestaruuskisoissa, tuntui että Manu oli jotenkin tahmea, kepeillä vaikutti hitaalta. No onhan pappa jo 10,5v ja ollaan tosi vähän treenattu ja kisattu= säästelty, joten ei sitä voi olettaa että toisella enää kuntoa olisi. Katselin kuitenkin meidän etenemää, niin aika samoissa mentiin kuin edellisissäkin. Ehkä se kontrasti maksikoira Teuvon ja mini-Maukan välillä hämää. Mähän olen treenannut enemmän Teuvon kanssa nykyään.

Oli kuitenkin ihanaa mennä Manun kanssa. Aina olen osannut arvostaa yhdessä menemistä, mutta jotenkin tässä hommassa kun tietää että kohta tää loppuu on jotenkin vielä enemmän sitä tunnetta. Toisaalta surettaa mutta toisaalta hirveä ilo miten kauan ollaan saatu tehdä yhdessä <3
Olihan myös hieno vihdoin onnistua ja voittaa se ykkössija näistä rotumestaruuksista.

Alla tunnelmia kisoista !


Niinkuin videolta näkyy, ohjaaja on vähän pää jäässä ja nokka tukossa :D





AgiNotesin avulla olen pystynyt seuraamaan hyvin meidän edistymistä. Manun osalta se on enemmän tilastojen seuraamista kisoista. Mutta Teuvon kanssa saan enemmän dataa siitä mitä meidän tulisi milloinkin treenata ja pidän hänen treeneistä tietysti päiväkirjaakin. 

Pikkuminien ansiosta Manun nopeus on kasvanut. Nollavarmuus meillä on ollut pitkän aikaa kohdillaan <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...