Tmi Petra Malin - agilitykoulutusta

 Perustin toiminimen (Petra Malin) vuonna 2019. Teen tätä pienimuotoisesti päätyöni ohella. Koulutan pääasiassa Varsinais-Suomessa, mutta pidän myös kursseja ja seminaareja ympäri Suomen. Minulta saa ehdottomasti kysyä tarjouksia, koskien koulutuspäiviä. Olen ensi vuonna mukana Suomen Agilityliiton TopTeam 2021 leirikokonaisuudessa lajivalmentajana Länsi-Suomen tiimissä.

Minulta löytyy kokemusta erilaisten ja eri tasoisten koirakoiden kouluttamisesta. Kouluttajana olen positiivinen, mutta myös vaativa. Osaan pureutua koulutettavien haasteisiin ja otan jokaisen koirakon yksilöllisesti huomioon. Kokemusta löytyy juoksukontakteista ja olenkin pitänyt useita kursseja juoksareista. Myös mahdollisuus kysyä minulta luentoa juoksareista. 

Olen Agility-Team Turku Ry:ssä (ATT) kouluttanut viitisen vuotta kouluttajaparini Sonia Delatten kanssa. Ryhmämme on valmennusryhmä, jossa treenataan tavoitteellisesti. Valmennus on saanut erittäin hyvää palautetta valmennettavilta sekä valmennettavat ovat edistyneet huimasti näinä vuosina.
Olen käynyt Sagin koulutusohjaaja-kurssin sekä agilityn koetoimitsija-kurssin. Parhaat opit kouluttamiselle on tietysti tullut tekemällä ja oppimalla.


Kisaan itse agilityssa SM-tasolla ja suurimpina saavutuksina minulla on mm. SM-joukkuekulta (2017 & 2019), SM-joukkuehopea (2018), V-S-piirimestaruus joukkuekulta (2017 & 2018), V-S piirimestaruus joukkuehopea (2019), Hallism-joukkuepronssi (2019), Satakunnan piirimestaruushopea (2013). Kaikki kolme koiraani ovat agility- ja hyppyvalioita. Ja Manulla (kääpiöpinseri) on ollut kilpauransa aloittamisesta alkaen joka vuosi oikeus kisata SM-kisoissa, tämän vuoden kisat olivat meille viimeiset ja Manun 7. SM-kisat. Teuvo kisasi vuonna 2019 ensimmäistä kertaa SM-kisoissa, juoksupuomin opettaminen teki edellisistä vuosista rikkonaiset. 

Minulle tärkeää agilityssa on koirakon taitojen kehittäminen ja hyväfiilis. Olen kouluttajana jämpti, mutta kannustava. 

Pyrin kouluttamaan itseäni myös ulkopuolisilla agilitykouluttajilla, joista saan täydennystä omaan tekemiseeni agilityurheilijana- että kouluttajana.

Minua voit seurata Facebookissa: Tmi Petra Malin- agilitykoulutusta
Instagram: petrammalin

Tästä blogista löydät myös ratapiirustuksiani.

Matkaamme vauhdittaa AgiNotes & Rock & Dog Finland

Yhteydenotot: tmipetramalin@gmail.comTULEVAT KOULUTUKSET/ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI 2020: 

Lieto:
Joy Of Agility- koulutuspäivä, 4 paikkaa vapaana!


Ratatreenit: 3 paikkaa vapaana


PORI:


TULOSSA VUOSI 2021:
TopTeam 2021


MENNEET/TÄYTEEN TULLEET KOULUTUKSET:
Osa pikkuratatreeneistä peruuntui koronan vuoksi


RUN-IN juoksaritreenit kesä 2020Koronatukikoulutus, ilmoittautuminen ATT:laiset 31.5. asti, sen jälkeen muut: https://forms.gle/kdUYqh3uG2meigS56

KURSSI SIIRTYI KORONAN TAKIA KESÄLLE, KURSSI TÄYNNÄ
AGISHELTTIPÄIVÄ VOL 2, KOULUTUSPÄIVÄ SIIRTYY PÄIVÄLLE 10.10. Koulutus on täynnä

Whippet-kennelpäivä 23.11.2019
(Kuva julkaistu asianosaisten luvalla)


Agisheltti-päivä 7.3.2020, yhteistyössä Sonia Delatten kanssa
________________________________________________________________________________


Kuva: Anne Barck

Kuva: Koirakuvat/Jukka Pätynen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...