Tmi Petra Malin - agilitykoulutusta

 

Olen Petra Malin, intohimoinen agilityharrastaja Paimiosta. Olen kouluttanut agilitya vuodesta 2013 lähtien eri seuroissa talkootyönä ja myöhemmin toiminimellä. Koulutan agilitya rajoitetusti päätyöni ohella eri seuroissa ympäri Suomen, yksityistuntien sekä kurssien muodossa. Minulla on kokemusta muun muassa juoksukontakteista, ja ko kursseja olen pitänyt muutaman vuoden seminaarien ja kurssien muodossa. Myös pentujen ja nuorten koirien perustaitojen kouluttaminen on lähellä sydäntäni. Koulutan kaikentasoisia koirakoira, yksilöllisesti koirakon tarpeiden mukaan. Olen muun muassa valmentajana Suomen Agilityliiton järjestämässä Top Team-kokonaisuudessa v.2021.

Minulle on tärkeää agilityssa koirakon taitojen kehittäminen ja positiivinen fiilis. Kouluttajana olen tarkka ja kannustava. Keskityn kouluttajana paljon ohjaajan sujuvaan liikkumiseen ja rytmittämiseen, vahvistaen koirakon vahvuuksia. Pusken myös koulutettavia pois omalta mukavuusalueelta ja tarpeen tullen ”viilailen” tärkeitä yksityiskohtia koirakon tekemisessä. Kehitän jatkuvasti omaa lajiosaamistani käymällä itse säännöllisesti agilityn huippuvalmentajien opeissa.

Minulla on kolme agilitysta eläköitynyttä koiraa (maksi- mini- ja pikkumini), jotka ovat kaikki hyppy- ja agilityvalioita. Nyt minulla on kasvamassa puolentoista vuoden ikäinen bordercollie, jolle koulutan agilityn perusteita, ajattelu edellä. Olen kisannut SM-tasolla miniluokassa kääpiöpinseri Manun kanssa sekä maksiluokassa kelpie Teuvon kanssa. Suurimpia saavutuksia agilityssa mm. Satakunnan piirimestaruushopea (2013), SM-joukkuekulta (2017 & 2019), SM-joukkuehopea (2018), V-S-piirimestaruus joukkuekulta (2017 & 2018), V-S piirimestaruus joukkuehopea (2019), Hallism-joukkuepronssi (2019).

Minuun voit tutustua somessa:

- Facebook Urheilijasivu: Tmi Petra Malin - Agilitykoulutusta

- Instagram @petramalinagility


Matkaamme vauhdittaa AgiNotes & Rock & Dog Finland

Yhteydenotot: tmipetramalin@gmail.com
TULEVAT KOULUTUKSET/ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI 2020: 

Lieto:
Joy Of Agility- koulutuspäivä, 4 paikkaa vapaana!


Ratatreenit: 3 paikkaa vapaana


PORI:


TULOSSA VUOSI 2021:
TopTeam 2021


MENNEET/TÄYTEEN TULLEET KOULUTUKSET:
Osa pikkuratatreeneistä peruuntui koronan vuoksi


RUN-IN juoksaritreenit kesä 2020Koronatukikoulutus, ilmoittautuminen ATT:laiset 31.5. asti, sen jälkeen muut: https://forms.gle/kdUYqh3uG2meigS56

KURSSI SIIRTYI KORONAN TAKIA KESÄLLE, KURSSI TÄYNNÄ
AGISHELTTIPÄIVÄ VOL 2, KOULUTUSPÄIVÄ SIIRTYY PÄIVÄLLE 10.10. Koulutus on täynnä

Whippet-kennelpäivä 23.11.2019
(Kuva julkaistu asianosaisten luvalla)


Agisheltti-päivä 7.3.2020, yhteistyössä Sonia Delatten kanssa
________________________________________________________________________________


Kuva: Anne Barck

Kuva: Koirakuvat/Jukka Pätynen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...