maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kuvasatoa agirodusta ja agipitsistä !














Nyt varmaan alkaa jo riittää :). Innoistuin vallan näistä kuvista sillä harvoin saa hyviä kisakuvia koirista. Näitä onkin sitte jaettu jo facebookissa ym. Agipitsistä mukaan tarttui ensimmäinen ens vuoden nolla, hylly sekä vitonen. Jotenkin kuumuus painoi enkä ollut itse tarkkana. No siitä nokka kohti tamperetta, yhden päivän palautuspäivä oli Manulla (Ani ei päässyt kisailemaan sillä aloitti sopivast juoksunsa ja päätin myös että nämä jääkööt viimeisiksi).  Tampereella ensimmäinen rata sujui ok, toisella radalla manu lähti hajun perään haahuilemaan ja tästä ajattelinkin että olisi jumissa. Odoteltiin seuraavan viikon fyssaria, joka oli tänään. Ja Manu oli kuin olikin jumissa. Harmittaa että en voi huomata niitä pieniä merkkejä ennenkuin koira on ihan juntturassa. Hyvin sai fyssari auki liikkeitä ja vielä hierojalle pitäisi mennä jahka sinne aika saadaan. 

Teuvolla on treenit sujuneet kivasti, se on mukavan ahne ja tykkää tehdä mun kanssa asioita. Tänään vaikeana treeninä oli toisten koirien häiriö ja leikki ei tänään oikeen sujunut. Meidän leikki on niin kiinni mun tunnetilastani, jos en anna kaikkeani niin ei anna Teuvokaan. Reilu meininki mun mielestä. Agilityhallilla meidän leikkimiset on ihan superhyviä, voi olla että hampailla on myös osuutta asiaan?

Ilmoittauduttiin Teuvon kanssa paimennuskurssille Koirataitoon, jossa Kaisa Hilska vetäjänä. Tätä innolla odotan. Sillä aikaa käydään kaverilla paimentelemassa sekä Somerolla. Olen alkanut myös Manun tokoa herättelemään, sillä ajatuksena olisi pian mennä toiseen viralliseen tokokokeeseen. Tokosta puheenollen meidän tokoseuran treeneihin haku alkaa ja minä kovasti yritän saada pk-tottiksesta minulle ja teuvolla paikkaa. Josko manun kanssa pääsisi joskus tässä porukalla järjestettyihin paikkamakuutreeneihin, jotka onkin ollut se päänvaiva meidän treeneissä. Mikä siinä on ettei siellä kaukana voi maata sitä kokoaikaa vaan välillä täytyy istua? ;) 

Ainiin, kuvien kuvaajina Maarit Puttonen ja Sirpa Saari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...