lauantai 10. toukokuuta 2014

Toivutaan kennelyskästä

Lauma on taas koossa kotona sillä Teuvo sairastui kuitenkin tähän yskään tämän viikon tiistaina. Hain siis Manun ja Anin kotiin. Voi sitä näkyä kuinka viikossa voi saada kaksi koiraa niin paljon lihoamaan. Äitini ei ollut tajunnut antaa koirille vähemmän ruokaa (antaa muutenkin normaalia enemmän koska koirienhan ei kuulu nähdä nälkää) vaikka koiria ei lenkitetty koska olivat "vuodelevossa". Itse en tätä itsestäänselvyytenä muistanut mainita. No meillä on kova kunto/laihdutuskuuri kunhan taudista selvitään. Hieman hirvittää nuo tulleet kilot ,koska pienessä koirassa tuokin määrä saa taas lihaksetkin jumiin ym. Meillä on kova treenaaminen että ollaan kunnossa SM-kisoissa :)

"Vanhukset" eivät ole vielä sulattaneet pentua. Tänään näin kyllä Anin jopa leikkivät Teukan kanssa, hetken. Enkä oo silti varma oliko se täysin leikkiä mutta selvästi lämpeemistä tapahtuu. Manu haluaa olla omassa rauhassa ja pentu pois hänen silmistään.

Tosiaan tämä viikko mennyt sisäoloissa koirien kanssa, treenailtu ollaan pienesti ruokien yhteydessä kotitokoa. Teuvon kanssa ollaan naksutin opittu aika kivasti, seuraamista imutuksella ollaan tehty ja aika kivasti sujuu. Tänään aloitin kosketuskepin treenaamisen, jonkunlainen lamppu taisi koiralla syttyä! Istuminen on siinä mallissa että käsky sanaa olen muutaman kerran jo sanonut. Tosiaan uusia ja innostavia vinkkejä sain tänään agilityn koulutusohjaajan peruskurssilla ollessani. Tämä tuli tosiaan täydelliseen vaiheeseen koska kävimme siellä läpi miten aletaan opettelemaan esteitä. Minulla on ollut ajatus kyllä mitä tulen Teuvon kanssa tekemään ja mitä en, mutta tämän päiväinen vain vahvisti ajatuksiani. Tarkoitus olisi alkaa opetella Teuvon kanssa takajalkojen laittoa ämpärille, esteen tarjoamista sekä myöhemmässä vaiheessa pitäisi väsätä kehikko jonka avulla treenaamme juoksukontakteja. En tiedä tulenko pysymään tuon koiran perässä, mutta juoksukontaktit ovat niin makeen näköiset että haluan Teuvolle sellaiset. Tässä nyt siis odotellaan että Teuvo paranisi (Ani ja Manu myös), jotta päästään treenihallille katselemaan ja jotain pientä tekemään. 

Mukavia uutisia myös tänään, sain viestin että päästiin Noora Keskievarin tunnille, jotka alkavat jo kesäkuussa. Ainoana murheena on yksinajaminen Turkuun, mutta eiköhän sitä 5 tunnin takia voi tehdä :)


Manu ja Teuvo ovat jopa päässeet samaan kuvaan. Manun ilme kertoo kaiken tilanteesta.
Minulla olisi myös videomateriaalia, mutta niitä en saa nyt yhdistettyä koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...