keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Teukka tänään 9 vk :)

Meille kuuluu oikein hyvää, mutta myös erittäin huonoa. Mieltä kiusaa se, että Manu sairastui edellisyönä kennelyskään (mikä on jo itsessään ihan kamalaa), mutta myös se että pentu on sen saanut. Vein vanhemmat koirat heti porukoilleni, jotta tauti et pentuun leviäisi. Myös eläinlääkärille soitettu ja nyt mennään ihan rauhallisesti eteenpäin ja odotetaan joskos Manun yskintä tässä parin päivän sisällä vähentyisi. Äitini tietysti stressaa ja panikoi minkä ehtii ja yrittää tartuttaa sitä minuun. Kamalinta on se että minun pitäisi kotona olla iloinen vaikka surettaa etten ole hoitamassa noita kahta... Kennelyskä ku voi tarttua myös minun välitykselläni joten en ota sitä riskiä että menisin katsomaan Manua ja Ania. Eli me ollaan nyt sitten reilu 2 viikkoa karanteenissa koirajutuista. Eli suunnitelmiin tuli nyt suuret muutokset. 

Ehdittiin me ennen tätä kennelyskäepisodia, käydä moikkaamassa Teukan "velipuolta" sekä narttu bordercolliepentua :) Velipuolilla oli kova meno päällä, riehumista riitti. Oli se vaan mukava katsoa toisten temmeltämistä. Kaverini sai räpsittyä hienoja kuvia pojista, niitä löytyy tekstin lopusta. Vapaana Teukka on jo ollut kivasti sekä yksin oleminen on tähän asti mennyt hyvin. Parissa päivässä huomaa jo hyvin kuinka se hakee kontaktia, on se muutenkin niin sosiaalinen pentu. Oikeastaan minkään kanssa ei ole vielä ollut mitään suurempaa ongelmaa ja naksuttelun olen aloittanut tänään. Toivotaan että kaikki sujuu samaan malliin. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääpiöpinserien rotumestaruuskisat 2019

Viikonloppuna kisattiin kääpiöpinserien rotumestaruuskisat. Ollaan lähes joka vuosi osallistuttu kisoihin, välillä paremmalla ja välillä huo...